Emotion SkinCare SOS

DE OPLOSSING VOOR IEDERE HUID

Een Emotion SkinCare behandeling is een beleving voor jou en jouw huid!

Ervaar de emotie van jouw huid tijdens een behandeling met Emotion SkinCare bij een gecertificeerde schoonheidssalon. Met de producten van Emotion SkinCare weet je zeker dat jouw droge huid in veilige handen is. Het kundige advies van de schoonheidsspecialist en de hoogwaardige, biologische ingrediënten van de producten zorgen ervoor dat je huid zienderogen mooier, rustiger en aangenamer wordt.

SOS Treatment, de ideale introductie behandeling

Deze behandeling is de “eerste stap” in de wereld van Emotion SkinCare; tijdens de behandeling kun je het grote verschil ervaren tussen een reguliere hydraterende behandeling en de ECHTE VERZORGENDE ZORG van de specialisten voor droge huid.

  • Een korte behandeling
  • Kalmeert de huid
  • Herstelt de barrière van de huid
  • Vult droogte lijntjes en rimpels op
  • Laat jouw huid stralen.
  • De huid voelt aangenaam en zacht aan

Na de eerste SOS-behandeling (één of twee keer in de 2 weken) vervolg je de behandelingen met de Restoring Protocols, de krachtigste aanpak voor een droge huid. Rimpels en lijntjes zullen verminderen en de elasticiteit van de huid zal verbeteren.
Wil je het beste voor jouw droge huid? Boek dan een kuur van 4 behandelingen (1 x per week) om jouw droge huid de juiste basis te geven.
We starten altijd met 2 x met het Vitamine Plus Restoring Protocol en hierna stemmen we de 2 andere kuurbehandelingen af op jouw huid/indicaties (rimpels, lijntjes, verslapping, roodheid etc). Vervolgens kun je de kuur onderhouden met losse behandelingen

Bij alle behandelingen krijg je een heerlijke massage met de Emotion Hot Balm Candle. De schoonheidsspecialist mengt de natuurlijke wassen met een intensief serum, aangepast aan jouw type droge huid. Deze warme massagecrème voelt verrukkelijk fluweelzacht aan, zodat je nóg meer geniet van de massage. Pure ontspanning, van de eerste tot de laatste minuut!

DE PRODUCTEN UIT DE LIJN

emotion sos

SOS
CLEANSING
BURRO

Meer info
Bestellen

SOS
CREAM
DRY SKIN

Meer info
Bestellen

TOP
10
OIL

Meer info
Bestellen

VITAMIN
CLEANSING OIL
70

Meer info
Bestellen

INTERESSE IN ONZEPRODUCTEN?

kom bij ons langs

MAAK AFSPRAAK