Contact voor schoonheidssalons

Bel ons

Telefoonnummer:
+31 (0)10 266 7878

Email ons

E-mail adres:
info@beauty2people.nl

Bezoek ons

 ‘s-Gravenweg 19
2901 LA Capelle aan den IJssel

Contact

  Testimonials

  “Wij werkten al een geruime tijd met Emotion en dacht daarna misschien moet ik eens een ander merk, soms kan je spijt krijgen van een beslissing. Dus ik heb Edith gebeld en die reageerde heel positief en binnen no-time was alles weer geregeld. Mijn cliënten zijn weer zo blij dat we Emotion weer in onze skinclinic terug hebben! Emotion producten doen wat ze beloven, we hebben mooie resultaten en verkopen erg goed. Blije en tevreden cliënten, daar doen wij het voor!”

  Nerina’s SkinClinic – Heerjansdam

  “Toen ik emigreerde vanuit Indonesië naar Nederland kreeg ik door een andere luchtvochtigheid problemen aan mijn eigen huid. Dit kreeg ik moeilijk onder controle en ben toen bij het merk Emotion SkinCare uitgekomen. Na enkele dagen gebruik voelde en zag mijn huid er al veel beter uit. Dit was voor mij doorslaggevend om in mijn salon met Emotion SkinCare te gaan werken. Ik ben nog nooit zo blij geweest met een leverancier als Beauty2People! Ze organiseren ook veel leuke en inspirerende trainingen en klantenevents. Ik rij daarvoor dan ook graag van Eindhoven naar Capelle aan den IJssel….”

  Bali BeautyCare Eindhoven

  “Ik zocht een zacht biologisch merk, die voor vele huiden een oplossing heeft. Nadat ik voor een demonstratie op kantoor van Beauty2People ben geweest, was ik onder de indruk van dit mooie merk. Daarnaast heeft Beauty2People een super fijn team om mee te werken.”

  SkinGood Dordrecht

  WORD RESELLER VAN

  Emotion SkinCare

  Wil je meer informatie over de producten & behandelingen van Emotion, klik dan op onderstaande knop om contact met ons op te nemen.

  Contacteer ons